Onze visie: gezond, bruin en lekker ontspannen…

Geniet van de warme zonnestralen bij Sunbob, waar we geloven dat echte ontspanning begint wanneer je zeker weet dat er met aandacht voor jouw welzijn wordt gezorgd. Onze sfeer is als een vriendelijke omhelzing, gevuld met het juiste zonadvies voor jouw unieke huidtype. Op onze heerlijk comfortabele en professionele zonnebanken kun je met een gerust hart genieten.

Al meer dan 20 jaar bewijzen we dat een verstandige zonnekuur prachtige bruiningsresultaten kan opleveren! Wij moedigen onze klanten aan om wijs om te gaan met de zon, zowel binnen als buiten. Bij Sunbob geven we geen advies om drie, vier keer per week of vaker zonneapparatuur te gebruiken. Door het hele jaar door slechts een paar keer per maand bij ons te komen zonnen, beleef je veel langer en met meer plezier een stralende huid.

Wij voorspellen dat een gezonde bruine teint in de toekomst dé trend zal zijn, in plaats van het ‘poepiebruin’ dat sommigen nastreven. Een positieve verandering waar wij enthousiast over zijn, omdat het de consument bewuster maakt van de gezonde opbouw van een prachtige bruine tint. Onze deskundige zonneconsulenten zetten zich al jaren in om dit bewustzijn te bevorderen.

Bij Sunbob laten we je graag zien en ervaren hoe deze visie resulteert in een mini-vakantie met een prachtig bruin resultaat! ☀️🌿✨

“Modern en gezellig ingericht, Sunbob is de plek waar stijl en comfort samenkomen. Ons personeel verwelkomt je met vriendelijkheid en voorziet je van deskundig advies. Geniet van de luxe van onze goede en schone (!) Ergoline zonnebanken. Verwen jezelf met een moment van ontspanning, en vergeet niet dat je ook kunt genieten van een heerlijk kopje koffie bij ons!”

Chantal Troost